Onze diensten

Datacommunicatie

Uw infrastructuur is het fundament van uw ICT. Maar hoe kiest u het systeem dat het beste bij u past? Ons team helpt u graag! De bekabeling van routers(s) naar computer(s), het bepalen waar de accesspoints moeten komen, de plaatsing van een patchkast, de inrichting, opsplitsing via glasvezel, aanleg van een veilig, snel en betrouwbaar draadloos netwerk, levering van routers, een of meerdere servers, collectieve internetverbindingen; u krijgt van ons precies wat u nodig heeft en als u wilt verzorgen wij ook het onderhoud.

Samen maken we uw wensen inzichtelijk. Moeten uw medewerkers bijvoorbeeld ook vanuit huis kunnen werken? Wilt u dat iedereen altijd en overal bij alle bestanden kan? Gaat u met nieuwe applicaties of methodieken aan de slag? Wij passen uw ICT-infrastructuur op de juiste manier aan. Van - al dan niet projectmatige - vernieuwing of vervanging van servers en switches tot gedeelde opslag; onze diensten garanderen een efficiГnte ICT-omgeving die tegelijk helemaal klaar is voor de toekomst.

Wij helpen u defecten te voorkomen en we lossen eventuele storingen snel voor u op. Hiermee kunt u geld, tijd en energie besparen. Ons systeembeheer is altijd op maat, aangepast aan de grootte van uw bedrijf en de eisen die u stelt, zowel voor uzelf als voor uw personeel. Nadat we de inrichting van uw ICT onder de loep hebben genomen krijgt u van ons een persoonlijk advies over middelen, technieken Гn nieuwe technologieГn waar u uw voordeel uit kunt halen.

Camerabeveiliging

CameraвЂs vormen een effectieve barriГЁre tussen ongenode gasten en uw woning of bedrijf, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Omdat kwaliteit juist op dit gebied zo belangrijk is, leveren, plaatsen en onderhouden wij geavanceerde HD en megapixel IP cameraвЂs voor dezelfde prijs als die van conventionele, analoge cameraвЂs! Hiermee bewaakt u woningen en bedrijfspanden doeltreffend, zelfs op grote afstand. Is er iets aan de hand en heeft u de camerabeelden nodig? Dan merkt u direct de meerwaarde van het haarscherpe beeldmateriaal.

Wij werken met zogenoemde intelligente cameraвЂs, dus gezichtsherkenning, het automatisch volgen van objecten, vroegtijdige detectie, het krijgen van een melding voordat iemand daadwerkelijk bij het gebouw is en kentekenregistratie behoren allemaal tot de mogelijkheden. Door de motion detectie merken de cameraвЂs elke beweging direct op. De beeldopname start meteen, dus u mist nooit iets. Handig: u bedient uw camerasysteem eenvoudig via een speciale app die - ook door collectieve verzamelgebouwen - overal ter wereld te gebruiken is. Zonder pasjes of codes, zonder moeite. Maar wel veilig en vertrouwd, altijd!

Naast cameraвЂs leveren wij ook digitale recorders, videoservers en alle gewenste en benodigde randapparatuur. U kunt vertrouwen op een persoonlijk advies, waarbij we uiteraard de geldende wet- en regelgeving in acht nemen. Resultaat? Het beste systeem voor uw te beveiligen pand. Voor optimale preventie, maar ook voor overzicht, herkennen en identificeren. Krijgt u toch te maken met ongewenste bezoekers? Via uw camerasysteem gaat automatisch een seintje naar de meldkamer, die na technische verificatie snel politie mag sturen.

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging van woonhuizen, bedrijfspanden, instellingen en winkels; het is een van onze specialismen. Hiermee houdt u het inbraakrisico beheersbaar, voor uzelf Гn om aan de eisen van uw verzekeraar te voldoen. Wij leggen gecertificeerde inbraakalarminstallaties aan en onderhouden deze voor u. Krijgt u toch te maken met ongewenste bezoekers? Via het systeem gaat automatisch een seintje naar de meldkamer, die na technische verificatie snel politie mag sturen.

Wij verzorgen onder andere systemen voor ruimtelijke bewegingsdetectie, antimaskeersensoren, glas- en trildetectie, terreinbeveiliging en deurstandsignalering. Alles volgens de wettelijke voorschriften en met vele mogelijkheden, zoals het programmeren van tijdzones, gebruikers, (deel)gebieden en uitgangen. Op zoek naar een ideale oplossing voor het beschermen van uw goederen nГЎ inbraak? Een mistgenerator vult binnen een paar seconden een hele ruimte met een ondoorzichtige mist. Voor de crimineel is het nu onmogelijk om met de buit uw (winkel)pand te verlaten. We komen de mistgenerator graag kosteloos en vrijblijvend bij u op locatie demonstreren.

Omdat goede inbraakbeveiliging niet alleen een kwestie is van techniek, adviseren we u ook over organisatorische en bouwkundige voorzieningen. En we leggen duidelijk uit hoe u uw nieuwe en professionele alarmsysteem op de juiste manier gebruikt. Handig: u bedient uw inbraakalarmsysteem eenvoudig via een speciale app die - ook door collectieve verzamelgebouwen - overal ter wereld te gebruiken is. Zonder pasjes of codes, zonder moeite. Maar wel veilig en vertrouwd, altijd!

Brandbeveiliging

Betrouwbare brandbeveiliging maatregelen zijn cruciaal voor de veiligheid van mensen, zowel in woonhuizen als bedrijfspanden. Wij komen bij u langs en vertellen u over het meest geschikte branddetectiesysteem in uw situatie, hoeveel rookmelders u moet hebben en op welke plekken, hoe het zit met brandslanghaspels en brandblussers en op welke manieren uw maatregelen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. ВOnze kwalitatieve branddetectie- en ontruimingssystemen voldoen aan de eisen van de NEN 2575 en aan het Bouwbesluit. Hiermee kunt u brand voorkomen of snel en goed handelen als er onverhoopt toch brand uitbreekt.

Ons team zorgt voor installatie, beheer Гn onderhoud van rookmelders, handbrandmelders, noodverlichting, koolmonoxidemelders en nog veel meer. Alles wat woningen betreft geheel conform de NEN 2535 en NEN 2555. We koppelen uw brandbeveiligingssysteem desgewenst aan uw inbraakalarm en aan de meldkamer. Krijgt u toch te maken met brand? Dan wordt via het systeem direct de meldkamer ingelicht, zodat de brandweer snel in actie kan komen. Handig: u bedient uw branddetectiesysteem eenvoudig via een speciale app die - ook door collectieve verzamelgebouwen - overal ter wereld te gebruiken is. Zonder pasjes of codes, zonder moeite. Maar wel veilig en vertrouwd, altijd!

Wist u dat u verplicht bent om uw brandmeldinstallatie maandelijks te controleren en drie keer per jaar een uitgebreide controle te verrichten? Daarbij moet u ook nog eens alle administratie rondom de controles nauwkeurig bijhouden. Heeft u hier onvoldoende kennis van of eigenlijk helemaal geen tijd voor? Onze gecertificeerde controleurs nemen u het beheer graag uit handen. We leggen tevens alle controles vast in een logboek, zodat u altijd kunt aantonen dat ze conform de NEN-normering werden uitgevoerd. Ook het nodige onderhoud verrichten wij voor u. Zo hoeft u nooit bang te zijn voor eventuele problemen met uw verzekeraar. En: met een goed beheer verkleint u de kans op meldingen, die altijd in rekening worden gebracht. Ook nog eens een flinke geldbesparing dus!